تور بمبئی: مراکز خرید دهلی : از بازار عتیقه فروشی تا بازار کالاهای سفالین (قسمت دوم)

به گزارش اکسپرس بلاگ، دهلی، دومین شهر بزرگ هند، دارای جاذبه های رنگارنگی است که از جمله آن ها می توان به بازارهای سنتی آن اشاره نمود. در قسمت دوم خرید دهلی به مراکز خرید سنتی این شهر بزرگ می پردازیم. با خبرنگاران همراه باشید.

تور بمبئی: مراکز خرید دهلی : از بازار عتیقه فروشی تا بازار کالاهای سفالین (قسمت دوم)

برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور بمبئی ما را تجربه کنید. از دهلی، آگرا و جیپور دیدن کنید و در شهر زیبای بمبئی قدم بزنید، در محیط زیبای فیلم های هندی از لحظات لذت ببرید.

فضای شاد و پرانرژی بازارهای دهلی، لذت خرید را چندین برابر نموده است. در واقع برترین بازارهای هند را در خود جای داده است، که این بازارها کالاهای بسیاری از جمله صنایع دستی سراسر کشور را به مشتری ها عرضه می نمایند. این بازارهای عالی مانند گنجینه ای از جواهراتی هستند که در انتظار کشف شدن به سر می برند.

دیلی هات (Dilli Haat)

این بازار بزرگ در دهلی بدین خاطر ساخته شد تا حس بازارهای سنتی روستایی را تداعی کند، که به آن ها هات (Haat) گفته می گردد. کلبه هایی با سقف های کاه گلی، با فضای روستایی، محیط بسیار دلچسبی را ایجاد می نماید. این بازار عرضه نماینده صنایع دستی از سراسر هند، غذا و نمایش های فرهنگی و موسیقایی است، از دستش ندهید.

ساعات کار: هر روز از ساعت 11 صبح تا 10 شب، به علاوه روزهای تعطیل.

چه بخریم: مصنوعات و صنایع دستی هندی.

بازار جانپاتی و تبتی (Janpath and Tibetan Market)

این بازار محبوب و سرزنده دهلی، که اخیرا دستخوش تغییرات بسیاری شده، برای تمام افراد، کالایی برای فروش دارد. شما می توانید تمام کالاهای هند و تبت را یک جا در این بازار بیابید. این مکان برترین جا برای خرید سوغات است. البته برای یک خرید معقول و کم هزینه به تمام مهارت های خرید خود احتیاج پیدا می کنید.

ساعت کار: همه روزه

چه بخریم: صنایع دستی، پوشاک هیپی ها، کفش، نقاشی، اجناس برنجی، مصنوعات هندی، کالاهای چرم، و بدلیجات.

پاهارگانج (Pahargani)

بعضی از برترین چانه زنی ها در دهلی را می توانید در بازار اصلی پاهارگانج محله کلیمی ها ببینید. بیش تر مغازه ها در این بازار عمده فروش هستند و به کشورهای خارجی کالا صادر می نمایند. این مکان، جای مناسبی برای خرید کالاهای منحصربه فرد و مقرون به صرفه برای واردات به کشور خود است.

ساعت کار: هر روز تا 9 شب

چه بخریم: پوشاک، کفش، جواهرات، کتاب، پارچه، صنایع دستی.

چندنی چوک (Chandni Chowk)

قدمت بازار این منطقه به صدها سال می رسد و گذار از پیچ وخم های آن دقیقا خود مانند یک ماجراجویی است. مسیرهای بازار چندنی هر کدام به کار خاصی اختصاص داده شده است. برای پارچه به سمت کاترا نیل (Katra Neel) بروید. در قسمت بهاگیرات (Bhagirath) می توانید وسایل الکترونیکی مورد احتیاج خود را تهیه کنید. داریبا کالان (Dariba Kalan) قدیمی ترین بازار نقره است. بازار کیناری (Kinari) هر آنچه را برای عروسی احتیاج داشته باشید، عرضه می نماید از جمله ساری. خیابان خاری بالی (Khari Baoli) بزرگ ترین بازار ادویه آسیا را دارد. دستفروش های این خیابان غذاهای هندی خوشمزه ای می فروشند.

ساعت کار: هر روز به جز یکشنبه ها

چه بخریم: پارچه، جواهرات، ادویه، کالاهای الکترونیکی.

ساروجینی ناگار (Sarojini Nagar)

ساروجینی ناگار به علت لباس های فوق العاده مقرون به صرفه و برندهای معروفی که از صادرات منع شده ان (به دلایلی چون معایب کوچک کارخانه) معروف است. در مغازه ها و غرفه های این بازار که بسیار زیاد هم هستند می توانید انواع لباس و بدلیجات را ببینید. بعلاوه یک شیرینی فروشی به نام بابو (Babu) و یک سبزی فروشی به نام سوبزی (Subzi) در این منطقه وجود دارد.

ساعت کار: هر روز به جز دوشنبه ها

چه بخریم: لباس، پوشاک هندی، بدلیجات، کفش.

خان مارکت (Khan Market)

این بازار یو شکل (U) که در سال 1951 تاسیس شد، یکی از بازارهای درجه یک دهلی است. چانه زدن در این بازار فایده ای ندارد. یکی از برترین قسمت های این بازار کتاب فروشی های آن است. بعلاوه خیاطی های بسیار خوبی دارد که یک دست کامل لباس را کم تر از یک هفته به شما تحویل می دهند. برای تهیه غذا، دارو و مراقبت های پوستی می توانید به مراکز مربوطه در این بازار مراجعه کنید. برای استراحت می توانید به کافه ها و سالن های استراحت، که همه دارای بالکن با نمایی رو به خیابان هستند، بروید.

ساعت کار: هر زو به جز یکشنبه ها

چه بخریم: کتاب، پوشاک، غذاهای محلی، لوازم آرایش، لوازم خانه.

شانکار مارکت (Shankar Market)

اگر در پی جایی برای خرید پارچه به صورت متری هستید، بازار شانکار همان جایی است که در پیش می گشت. این بازار شامل بیش از 150 مغازه و غرفه است که هر یک عرضه نماینده پارچه های متفاوتی چون کتان و ابریشم هستند. پارچه های دست بافت خیره نماینده بسیاری نیز در این بازار به فروش می رسند.

ساعت کار: 11 صبح تا 8:30 شب. روزهای یکشنبه بازار تعطیل است.

چه بخریم: پارچه.

ساندر ناگار (Sunder Nagar)

این بازار قدیمی و جالب، به خاطر مغازه عتیقه فروشی، توجه بسیاری از ثروتمندان هندی را به خود جلب می نماید. این بازار طراحی بسیار زیبا و مجللی دارد. چایخانه های بسیار زیبایی را در این بازار می توانید ببینید. توصیه می گردد حتما به چایخانه های رگالیا (Regalia) و میتال (Mittal) سر بزنید.

ساعت کار: هر روز به جز یکشنبه ها

چه بخریم: چای، نقره جات، آثار هنری، پارچه، فرش، و اجناس عتیقه.

لاجپات ناگار یا بازار مرکزی (Lajpat Nagar)

بازار پر جنب وجوش لاجپات، نگاه مختصری از فرهنگ هند را به دست می دهد. این بازار از قدیمی ترین بازارهای هند است. مغازه دارانی از طبقه میانه جامعه در غرفه های اطراف خیابان و بعلاوه در مغازه ها، به این بازار حرارت و جنب وجوش می بخشند. چانه زدن را هرگز نباید فراموش کنید. مهندیوالاس (Mehendiwalas) کسی که طراحی های زیبایی را با حنا با سرعت و مهارت روی دستان شما می کشد، نباید فراموش کنید.

ساعت کار: هر روز به جز دوشنبه ها

چه بخریم: لباس های هندی، کفش، کیف، بدلیجات، و لوازم خانه.

ماتکا مارکت (Matka Market)

سفال کاری یا ظروف سفالین هند را می توانید از بازار ماتکا تهیه کنید. این بازار برترین مکان برای تزئینات مورد احتیاج جشن ها از جمله جشنواره دیوالی (دیوالی جشنی پنج روزه است که بخشی از آن تزئین تمام خانه ها، از کوچک ترین تا اشرافی ترین، با فانوس هایی با نور نارنجی است) است. تنوع رنگ این سفال ها، که بیش از 100 کالای مختلف هستند، بسیار شگفت انگیز است. از جمله کالاهای این بازار می توان به بت ها، خدایان، اسب ها، گلدان ها و بسیاری کالاهای سفالین دیگر اشاره نمود.

ساعت کار: ه روز از 10 صبح تا 8 شب.

چه بخریم: هر نوع کالای سفالین.

منبع: کجارو / goindia.about.com
انتشار: 16 دی 1400 بروزرسانی: 16 دی 1400 گردآورنده: expresblog.ir شناسه مطلب: 18890

به "تور بمبئی: مراکز خرید دهلی : از بازار عتیقه فروشی تا بازار کالاهای سفالین (قسمت دوم)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تور بمبئی: مراکز خرید دهلی : از بازار عتیقه فروشی تا بازار کالاهای سفالین (قسمت دوم)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید